AJO Hemdjur AB

Uppsala län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av hemdjur och förnödenheter och tillbehör till hemdjur. Utbildning inom hemdjur samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AJO Hemdjur AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Håbo så är AJO Hemdjur AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Håbo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Håbo och i Uppsala län. Redan 2007-05-03 så skapades AJO Hemdjur AB och verksamheten är har F-skattsedel AJO Hemdjur AB har haft det sedan 2007-07-30.

AJO Hemdjur AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556729-2163 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Håbo.

Just nu är AJO Hemdjur AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med AJO Hemdjur AB så går det att nå dem via telefon på 070-7532275 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AJO Hemdjur AB är Johansson, Carl Johan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamrén, Nina Anna Kristina som är född 1982 och har titeln Suppleant, Elmgren, Gerd Veronica Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .