Air Condition i Bålsta AB

Uppsala län

Information

556720-4648 är organisationsnummer för verksamheten Air Condition i Bålsta AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Air Condition i Bålsta AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Håbo som är den kommunen som Air Condition i Bålsta AB finns i.

Air Condition i Bålsta AB har varit registrerat sedan 2007-01-16 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Air Condition i Bålsta AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Air Condition i Bålsta AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Håbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Air Condition i Bålsta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Air Condition i Bålsta AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4368370 eller genom brev på följande adress:
Renstiernas g. 28, 116 31, Stockholm

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara service och byggnation av kyl- och värmepumpar även uthyrning av produkter och tjänster inom samma område och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Air Condition i Bålsta AB och det är Haugkrantz, Carl David Ossian som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Haugkrantz, Kerstin Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant,