Habo Optik Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556718-7926 är organisationsnummer för verksamheten Habo Optik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Habo Optik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Habo som är den kommunen som Habo Optik Aktiebolag finns i.

Habo Optik Aktiebolag har varit registrerat sedan 2006-12-28 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Habo Optik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-18.

Habo Optik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Habo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Habo Optik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Habo Optik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-47066 eller genom brev på följande adress:
Jönköpingsv. 9 B, 566 31, Habo

Bolaget skall bedriva optikaffär samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Habo Optik Aktiebolag och det är Colvingby, Karl Sören som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bom, Simon Karl Viktor som är född 1987 och har titeln Suppleant, Lorefors, Camilla Eva Veronika som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,