Konferensidé GE AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall förmedla konferensanläggningar, aktiviteter och underhållning till slutkund.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Konferensidé GE AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Håbo så är Konferensidé GE AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Håbo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Håbo och i Uppsala län. Redan 2002-10-31 så skapades Konferensidé GE AB och verksamheten är har F-skattsedel Konferensidé GE AB har haft det sedan 2003-01-18.

Konferensidé GE AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-18

556634-1755 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Håbo.

Just nu är Konferensidé GE AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Konferensidé GE AB så går det att nå dem via telefon på 0171-59960 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Konferensidé GE AB är Dahlén, Gunilla Marianne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schiöler Fällman, Eva Cecilia E som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlén, Ulf Ivar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Fällman, Roger Martin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jönsson, Barbro Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.