Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Håbo och Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-13. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Håbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag ska trivas.

Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27. I Håbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konferens-, teambuilding- och äventyrsaktiviteter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-27.

Idag är Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Håbo.

Vill man komma i kontakt med Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-448980.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag är Lindqvist, Thomas Andreas som är född 1972 och har titeln VD, Lindqvist, Thomas Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Tom Henrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindblom, Kjell Pär Håkan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Haaber-Bernth, Caroline Maria som är född 1973 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Professionella Aktivitets Teamet P A T Aktiebolag har 556582-6954 som sitt organisationsnummer.