Kråkeryds Åkeri AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Habo och Kråkeryds Åkeri AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Kråkeryds Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Kråkeryds Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Kråkeryds Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-17. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Habo där företaget finns i jobbar för att företag som Kråkeryds Åkeri AB ska trivas.

Kråkeryds Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Habo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva godstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kråkeryds Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29.

Idag är Kråkeryds Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Habo.

Vill man komma i kontakt med Kråkeryds Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-46184.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kråkeryds Åkeri AB är Johansson, Christer Ove Vallentin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Hans Peter Anders som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Kråkeryds Åkeri AB har 556582-0973 som sitt organisationsnummer.