Bellego AB

Uppsala län

Information

556573-8258 är organisationsnummer för verksamheten Bellego AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bellego AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Håbo som är den kommunen som Bellego AB finns i.

Bellego AB har varit registrerat sedan 1999-08-23 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bellego AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bellego AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Håbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bellego AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bellego AB så kan ni göra det på telefon genom 08-52509584 eller genom brev på följande adress:
V. Myrskären 43, 746 91, Bålsta

Bolaget skall bedriva konstruktion, montering testning och felsökning av kretskort och därtill förenlig verksamhet, utveckling, produktion, drift och underhåll av nätverksbaserade datorsystem för multimedia och smarta hem, äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Bellego AB och det är Ströberg, Dan Roland som är född 1964 och har titeln VD, Ströberg, Dan Roland som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ströberg, Bell Bolqis som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Soukup, Karl Edvin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor