Bohman & Son Måleri AB

Jönköpings län

Information

Bohman & Son Måleri AB är ett av många verksamheter som finns i Habo. Det är nämligen den kommunen som Bohman & Son Måleri AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bohman & Son Måleri AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Bohman & Son Måleri AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1998-05-11. Men sedan 1998-01-01 så har Bohman & Son Måleri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fanérg. 18, 566 33, Habo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bohman & Son Måleri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-40082.

Habo arbetar för att verksamheter som Bohman & Son Måleri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bohman & Son Måleri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall utföra byggnadsmåleri samt handel med färger och golvmaterial, handel med och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bohman & Son Måleri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bohman & Son Måleri AB och det är följande personer, Bohman, Per Fredrik Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohman, Emma Cecilia som är född 1971 och har titeln Suppleant, Landén, Christina Ingeborg som är född 1963 och har titeln Revisor, Christina Landén Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bohman & Son Måleri AB är 556555-1420.