Frohm Lantbruk AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Håbo och Frohm Lantbruk AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Frohm Lantbruk AB är ett av dem. Statusen för Frohm Lantbruk AB är att Bolaget är aktivt.

Frohm Lantbruk AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-02-05. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Håbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Frohm Lantbruk AB ska trivas.

Frohm Lantbruk AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Håbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva jord- och skogsbruk, utföra körslor inom jord- och skogsbruk, handel med värdepapper ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frohm Lantbruk AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Frohm Lantbruk AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Håbo.

Vill man komma i kontakt med Frohm Lantbruk AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-52162.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Frohm, Lars Christer -Frohm, Lars Erik Gustaf.

De som är på något sätt har med Frohm Lantbruk AB är Frohm, Gerd Inga-Britt som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Frohm, Lars Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Frohm, Lars Erik Gustaf som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Olga Marianne som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Frohm Lantbruk AB har 556538-5761 som sitt organisationsnummer.