Gummiteknik GTM AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Gummiteknik GTM AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Håbo här finns det många olika Aktiebolag. Gummiteknik GTM AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Håbo jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Gummiteknik GTM AB är momsregistrerat sedan2000-05-02 och har organisationsnummer 556526-8207.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-468500 alternativt besöka eller skicka post till Gummiteknik GTM AB på följande adress Helgöv. 2, 746 30, Bålsta.

Gummiteknik GTM AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-05-02.

I Gummiteknik GTM AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Johansson, Lennart Karl Ragnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att direkt eller indirekt tillverka och försälja gummi- och plastprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.