Syd-Upplands El & Teleteknik Aktiebolag

Uppsala län

Information

556499-4712 är organisationsnummer för bolaget Syd-Upplands El & Teleteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Syd-Upplands El & Teleteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Håbo som är den kommunen som Syd-Upplands El & Teleteknik Aktiebolag finns i.

Syd-Upplands El & Teleteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-23 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Syd-Upplands El & Teleteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Syd-Upplands El & Teleteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Håbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Syd-Upplands El & Teleteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Syd-Upplands El & Teleteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-50144 eller genom brev på följande adress:
Älvkvarnsv. 11, 746 34, Bålsta

Bolaget skall bedriva service, el- och teleinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Syd-Upplands El & Teleteknik Aktiebolag och det är Aurell, Björn Eric som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Erik som är född 1933 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor,