Bålsta Port och Fasadservice Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Bålsta Port och Fasadservice Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Håbo här finns det många olika Aktiebolag. Bålsta Port och Fasadservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Håbo jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Bålsta Port och Fasadservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556477-0559.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-50760 alternativt besöka eller skicka post till Bålsta Port och Fasadservice Aktiebolag på följande adress Sjöv. 5, 746 31, Bålsta.

Bålsta Port och Fasadservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Bålsta Port och Fasadservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nyström, Kerstin Helena som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och montering av portar, entreér och skyltfönster samt därmed förenlig verksamhet.