Sportdax i Habo Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Sportdax i Habo Aktiebolag är ett företag som finns i Habo. I Sportdax i Habo Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haag, Jan-Anders Gustav som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jabeskog, Klas Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlberg, Lars Göran som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ivarsson, Kent Ove Bertil som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sportdax i Habo Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sportdax i Habo Aktiebolag på telefon 036-40406.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsförsäljning av sport- och fritidsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sportdax i Habo Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sportdax i Habo Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Habo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sportdax i Habo Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sportdax i Habo Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sportdax i Habo Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Jabeskog, Klas Anders

Sportdax i Habo Aktiebolag har 556472-5322 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.