BÅLSTA JÄRNHANDEL Aktiebolag (Järnia)

Uppsala län

Information

BÅLSTA JÄRNHANDEL Aktiebolag (Järnia) är en verksamhet som finns i Håbo. I BÅLSTA JÄRNHANDEL Aktiebolag (Järnia) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gelin, Leif Agne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gelin, Susanne Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BÅLSTA JÄRNHANDEL Aktiebolag (Järnia) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BÅLSTA JÄRNHANDEL Aktiebolag (Järnia) på telefon 0171-50575.

Bolaget skall bedriva järnhandel, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BÅLSTA JÄRNHANDEL Aktiebolag (Järnia) av bolagstypen Aktiebolag.

BÅLSTA JÄRNHANDEL Aktiebolag (Järnia) är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Håbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BÅLSTA JÄRNHANDEL Aktiebolag (Järnia) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och BÅLSTA JÄRNHANDEL Aktiebolag (Järnia) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BÅLSTA JÄRNHANDEL Aktiebolag (Järnia) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

BÅLSTA JÄRNHANDEL Aktiebolag (Järnia) har 556461-7537 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.