Ulla Gustavsson Konsult Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Håbo finns det ett Aktiebolag som heter Ulla Gustavsson Konsult Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Ulla Gustavsson Konsult Aktiebolag i Uppsala län. Håbo är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1992-09-15 så har Ulla Gustavsson Konsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ulla Gustavsson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Håbo.

Vill man komma i kontakt med Ulla Gustavsson Konsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Strandv. 38 B, 193 30, Sigtuna. Vi ni istället prata med Ulla Gustavsson Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på 08-592505.

Bolaget skall bedriva rådgivning inom affärsutveckling, administrativa tjänster inom redovisning och management, driva handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom och bedriva hästsportverksamhet, uthyrningsverksamhet av inventarier inom detaljhandeln med livsmedel samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustavsson, Herman Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Ulla Birgitta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Sundberg, Lars-Göran som är född 1942 och har titeln Revisor, Lindgren, Inga-Lill Teresia som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ulla Gustavsson Konsult Aktiebolag har 556453-4989 som sitt organisationsnummer.