Videotronic Fastighets Aktiebolag

Uppsala län

Information

Videotronic Fastighets Aktiebolag är ett bolag som finns i Håbo. I Videotronic Fastighets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Valenkamph, Niels-Terje Anest som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Eva Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Videotronic Fastighets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Videotronic Fastighets Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Videotronic Fastighets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Videotronic Fastighets Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Håbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Videotronic Fastighets Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Videotronic Fastighets Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Videotronic Fastighets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Videotronic Fastighets Aktiebolag har 556450-8900 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.