Trumslagarens Alltjänst AB

Jönköpings län

Information

556416-0165 är organisationsnummer för företaget Trumslagarens Alltjänst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trumslagarens Alltjänst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Habo som är den kommunen som Trumslagarens Alltjänst AB finns i.

Trumslagarens Alltjänst AB har varit registrerat sedan 1991-01-02 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trumslagarens Alltjänst AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Trumslagarens Alltjänst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Habo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trumslagarens Alltjänst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Trumslagarens Alltjänst AB så kan ni göra det på telefon genom 036-185131 eller genom brev på följande adress:
Vallav. 3 B, 560 27, Tenhult

Bolaget skall tillhandahålla bygg-, förar- och transporttjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trumslagarens Alltjänst AB och det är Pettersson, Evert Jan Åke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Alexander Sven Evert som är född 1987 och har titeln Suppleant, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,