Tommy Svenssons Golv Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Habo finns det ett Aktiebolag som heter Tommy Svenssons Golv Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Tommy Svenssons Golv Aktiebolag i Jönköpings län. Habo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tommy Svenssons Golv Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1990-02-02 så har Tommy Svenssons Golv Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tommy Svenssons Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Habo.

Vill man komma i kontakt med Tommy Svenssons Golv Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Drottningstorp Fågelsången, 564 91, Bankeryd. Vi ni istället prata med Tommy Svenssons Golv Aktiebolag så kan ni göra det på 036-374164.

Bolaget skall utföra golvbeläggning och snickeriarbeten, försäljning av mattor och golv och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Svensson, Tommy Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Melin, Bengt Gustaf Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Pierre Tommy som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Polsten, Jan Anders Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Tommy Lennart .

Tommy Svenssons Golv Aktiebolag har 556382-5115 som sitt organisationsnummer.