RH Markiser AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Håbo och RH Markiser AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RH Markiser AB är ett av dem. Statusen för RH Markiser AB är att Bolaget är aktivt.

RH Markiser AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-08-25. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Håbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RH Markiser AB ska trivas.

RH Markiser AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Håbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och service av markiser samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RH Markiser AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är RH Markiser AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Håbo.

Vill man komma i kontakt med RH Markiser AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-58411.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med RH Markiser AB är Helminen, Jan-Erik som är född 1973 och har titeln VD, Helminen, Jan-Erik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Helminen, Raili Lyyli Helena som är född 1937 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .

RH Markiser AB har 556330-2347 som sitt organisationsnummer.