Ahlins i Habo Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Ahlins i Habo Aktiebolag är ett företag som finns i Habo. I Ahlins i Habo Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Erik Thomas Mikael som är född 1964 och har titeln VD, Karlsson, Erik Thomas Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Stefan Georg Carl-Gustav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isaksson, Lars Gunnar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Petter Göran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wängvik, Thorbjörn som är född 1961 och har titeln RevisorFörenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ahlins i Habo Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ahlins i Habo Aktiebolag på telefon 036-46060.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med kammar samt ytbehandling, anodisering, trumling och övrig bearbetning av olika metallprodukter, uthyrning och leasing av inventarier samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ahlins i Habo Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ahlins i Habo Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Habo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ahlins i Habo Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ahlins i Habo Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ahlins i Habo Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Isaksson, Lars Gunnar -Isaksson, Petter Göran -Karlsson, Erik Thomas Mikael

Ahlins i Habo Aktiebolag har 556300-7508 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.