Bålsta Faltex Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Bålsta Faltex Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Håbo här finns det många olika Aktiebolag. Bålsta Faltex Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Håbo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Bålsta Faltex Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556292-6799.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 021-132420 alternativt besöka eller skicka post till Bålsta Faltex Aktiebolag på följande adress Stora g. 7, 722 12, Västerås.

Bålsta Faltex Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-03-26.

I Bålsta Faltex Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Falker, Lisbeth Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka transportrörelse huvudsakligen avseende person- och budtransporter, äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper, bedriva detaljhandel med bilder och ramar samt därmed förenlig verksamhet.