AKTIEBOLAGET LINDSTRÖMS HUSVAGNAR

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva handel med husvagnar och husbilar samt tillbehör till dessa, dels uthyrning av husvagnar och husbilar, dels lastbilsåkeri och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AKTIEBOLAGET LINDSTRÖMS HUSVAGNAR vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Håbo så är AKTIEBOLAGET LINDSTRÖMS HUSVAGNAR ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Håbo arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Håbo och i Uppsala län. Redan 1984-02-28 så skapades AKTIEBOLAGET LINDSTRÖMS HUSVAGNAR och företaget är har F-skattsedel AKTIEBOLAGET LINDSTRÖMS HUSVAGNAR har haft det sedan 1994-01-01.

AKTIEBOLAGET LINDSTRÖMS HUSVAGNAR är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556239-5011 är organisationsnummret för företaget som finns i Håbo.

Just nu är AKTIEBOLAGET LINDSTRÖMS HUSVAGNAR Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med AKTIEBOLAGET LINDSTRÖMS HUSVAGNAR så går det att nå dem via telefon på 0171-50013 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom AKTIEBOLAGET LINDSTRÖMS HUSVAGNAR är Lindström, Karl Anders Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Gunn Berit som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, John Anders som är född 1974 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .