RCB Fastighets AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Håbo och RCB Fastighets AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och RCB Fastighets AB är ett av dem. Statusen för RCB Fastighets AB är att Bolaget är aktivt.

RCB Fastighets AB är ett Aktiebolag och skapades 1980-04-10. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Håbo där företaget finns i jobbar för att företag som RCB Fastighets AB ska trivas.

RCB Fastighets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Håbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva köp och försäljning av fastigheter och tomtmark, uppförande och uthyrning av byggnader jämte därmed förenlig verksamhet samt tillverkning och handel av produkter, rådgivning och konsultationer, legoarbeten och uthyrning, arrangemang av resor, mässor, aktiviteter, utgivning av foto- och filmalster, tryckt- och databehandlat material, café-, restaurang- och cateringverksamhet, jämte därmed förenlig verksamhet inom branscherna mat och dryck, miljö och design.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RCB Fastighets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är RCB Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Håbo.

Vill man komma i kontakt med RCB Fastighets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-894850.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med RCB Fastighets AB är Brydling, Karin Ann Christin som är född 1950 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Norman, Hans Gustav som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

RCB Fastighets AB har 556204-4833 som sitt organisationsnummer.