Hans Härshammar Inredningar

Jönköpings län

Information

540326-XXXX är organisationsnummer för företaget Hans Härshammar Inredningar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hans Härshammar Inredningar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Habo som är den kommunen som Hans Härshammar Inredningar finns i.

Hans Härshammar Inredningar har varit registrerat sedan 1992-09-02 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hans Härshammar Inredningar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Hans Härshammar Inredningar är och det finns flera bolag i Habo som också är .

Firmatecknare för Hans Härshammar Inredningar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hans Härshammar Inredningar så kan ni göra det på telefon genom 036-49930 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av inredning till personalutrymmen, skolor och daghem

Det finns olika personer som har en koppling med Hans Härshammar Inredningar och det är Härshammar, Hans John Elis som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,