Motorskolan i Bålsta

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Håbo och Motorskolan i Bålsta är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Motorskolan i Bålsta är ett av dem. Statusen för Motorskolan i Bålsta är att Bolaget är aktivt.

Motorskolan i Bålsta är ett Enskild firma och skapades 2000-08-21. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Håbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Motorskolan i Bålsta ska trivas.

Motorskolan i Bålsta är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Håbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utbildning för förarbevis för moped. Examinering av elever för förarbevis för moped. Trafikutbildning och övningskörning med motorfordon. Konsultverksamhet trafik- och motorfrågor. Konsultverksamhet inom svensk och utländsk exportkontroll.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Motorskolan i Bålsta är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Motorskolan i Bålsta och det finns flera bolag som är det idag i Håbo.

Vill man komma i kontakt med Motorskolan i Bålsta så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58085476.

.

De som är på något sätt har med Motorskolan i Bålsta är Trolle, Claes som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Motorskolan i Bålsta har 400715-XXXX som sitt organisationsnummer.