Bålsta Hund & Kattpensionat Handelsbolag

Uppsala län

Information

Bålsta Hund & Kattpensionat Handelsbolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Håbo som är den kommunen där Bålsta Hund & Kattpensionat Handelsbolag finns. I Håbo så finns det många olika Handelsbolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bålsta Hund & Kattpensionat Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Bålsta Hund & Kattpensionat Handelsbolag har haft sedan 2003-04-10. Bålsta Hund & Kattpensionat Handelsbolag har funnits sedan och 2003-04-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bålsta Hund & Kattpensionat Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Övergran Apalle, 746 93, Bålsta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-53520.

Håbo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Bålsta Hund & Kattpensionat Handelsbolag har idag 969692-4407 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Bålsta Hund & Kattpensionat Handelsbolag

Hund, katt och hästhållning. Pensionat, träning, uppfödning, försäljning av djur och djurartiklar.

I Bålsta Hund & Kattpensionat Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundahl, Carol Eleanor som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Moore, Thomas Michael som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .