Maroell Handelsbolag

Uppsala län

Information

969686-4801 är organisationsnummer för verksamheten Maroell Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maroell Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Håbo som är den kommunen som Maroell Handelsbolag finns i.

Maroell Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-06-20 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maroell Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Maroell Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Håbo som också är .

Firmatecknare för Maroell Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Maroell Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-57438 eller genom brev på följande adress:
Grimmav. 6, 746 39, Bålsta

Underhåll och kontroll av analysinstrument. Handel med labatorie- och hälsoprodukter. Agenturverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maroell Handelsbolag och det är Jyrell, Kaj Ronnie Eskil som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Stabarkovic, Eva Mari som är född 1961 och har titeln Bolagsman,