Bostadsrättsföreningen Blåmesen

Jönköpings län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Habo och Bostadsrättsföreningen Blåmesen är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Bostadsrättsföreningen Blåmesen är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Blåmesen är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Blåmesen är ett Bostadsrättsförening och skapades 1983-11-18. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Habo där företaget finns i jobbar för att företag som Bostadsrättsföreningen Blåmesen ska trivas.

I Habo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Blåmesen inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Blåmesen och det finns flera företag som är det idag i Habo.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Blåmesen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-719315.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Blåmesen är Artursson, Mats Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Anders Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Snarberg, Dick Johan Rune som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Leif Uno Robert som är född 1973 och har titeln Suppleant, Paulström, Barbro Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Blåmesen har 716410-4031 som sitt organisationsnummer.