Thomas Lehti Byggservice

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Håbo och Thomas Lehti Byggservice är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Thomas Lehti Byggservice är ett av dem. Statusen för Thomas Lehti Byggservice är att Bolaget är aktivt.

Thomas Lehti Byggservice är ett Enskild firma och skapades 2006-09-08. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Håbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Thomas Lehti Byggservice ska trivas.

Thomas Lehti Byggservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Håbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Köpa och sälja byggvaror, byggservice, byggnation. Köpa värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thomas Lehti Byggservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-04.

Idag är Thomas Lehti Byggservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Håbo.

Vill man komma i kontakt med Thomas Lehti Byggservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8611996.

.

De som är på något sätt har med Thomas Lehti Byggservice är Lehti, Thomas Kristian som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Thomas Lehti Byggservice har 700816-XXXX som sitt organisationsnummer.