Tiunda Data

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Håbo och Tiunda Data är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Tiunda Data är ett av dem. Statusen för Tiunda Data är att Bolaget är aktivt.

Tiunda Data är ett Enskild firma och skapades 2004-01-14. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Håbo där företaget finns i jobbar för att företag som Tiunda Data ska trivas.

Tiunda Data är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05. I Håbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med varor och tjänster på uppdrag inom data såsom programmering, förvaltning, underhåll, felsökning och rättning, installation, montering och råd.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tiunda Data är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05.

Idag är Tiunda Data och det finns flera företag som är det idag i Håbo.

Vill man komma i kontakt med Tiunda Data så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3555256.

.

De som är på något sätt har med Tiunda Data är Assarsson, Paul Martin som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tiunda Data har 630605-XXXX som sitt organisationsnummer.