Leseb Elektronik & Cad

Uppsala län

Information

610501-XXXX är organisationsnummer för företaget Leseb Elektronik & Cad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leseb Elektronik & Cad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Håbo som är den kommunen som Leseb Elektronik & Cad finns i.

Leseb Elektronik & Cad har varit registrerat sedan 1998-06-16 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leseb Elektronik & Cad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Leseb Elektronik & Cad är och det finns flera bolag i Håbo som också är .

Firmatecknare för Leseb Elektronik & Cad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Leseb Elektronik & Cad så kan ni göra det på telefon genom 08-4042009 eller genom brev på följande adress:

Elektronisk konstruktion och cadning och prototyp tillverkning av elektroniska konstruktioner(styr- och reglerteknik).

Det finns olika personer som har en koppling med Leseb Elektronik & Cad och det är Mohadjeri, Kourosh som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,