wandels vvs och fastighetsservice

Uppsala län

Information

600204-XXXX är organisationsnummer för bolaget wandels vvs och fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som wandels vvs och fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Håbo som är den kommunen som wandels vvs och fastighetsservice finns i.

wandels vvs och fastighetsservice har varit registrerat sedan 2004-12-14 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för wandels vvs och fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-16.

wandels vvs och fastighetsservice är och det finns flera bolag i Håbo som också är .

Firmatecknare för wandels vvs och fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med wandels vvs och fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom 0171-52141 eller genom brev på följande adress:

VVS- och fastighetsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med wandels vvs och fastighetsservice och det är Wandel, Hans Gunnar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,